FXT i Ockelbo Skoter-ATV & Släpvagnar

POLARIS DEALER OF THE YEAR 2017

 

 

RÄTT BUTIK FÖR DINA BEHOV

Trött på innerstadssäljare som tvingar på dig det allra senaste? Vi med.

I Ockelbo kan vi skoter - FXT är återförsäljaren som bäst förstår och matchar dina krav på användningsområden efter budget. Oavsett om du söker begagnat eller nytt kan FXT guida dig. Det förtroendet ger våra kunder oss år efter år. 

TERRÄNGFORDON I MILJÖN DE BYGGDES FÖR

I Ockelbo börjar äventyret alldeles utanför dörren.

Oavsett livstil med familj - arbete - sport så är FXT i Ockelbo den självklara utgångspunkten för äventyr i Gästrikland. Våra säljare är själva aktiva förare med stor erfarenhet och förståelse för dina behov.

FXT verkstad och customshop

Skräddarsyr ditt terrängfordon att möta även dina tuffaste förväntningar och behov.

 

I FXT Butiken just nu!